15 Şubat 2013 Cuma

Her Çocuk Kitap Kurdu Olsun

"Her çocuk bir kitap kurdu" sloganını görür görmez çorbada tuzum bulunmalı ve bunu daha bir çok kişi duymalı, bilmeli dediğim başarılı bir kampanya haberi yazacağım bugün.İnternet sitelerinden aldığım yazıyı paylaşıyorum.

Bugüne kadar yaptığı faaliyetlerle ihtiyaç sahibi ailelerin sorunlarına derman olmayı kendisine ilke edinen SEVGİ MAĞAZASI yine bir ilke imza atıyor.

Edirne’den Ağrı’ya kadar yurdumuzun her köşesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışan; din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı yapmadan ayakkabı, oyuncak, kırtasiye malzemesi, mutfak eşyası, kuru gıda ve kıyafet gibi eşyaları ücretsiz dağıtmak için 02.02.2002 de kurulan “Sevgi Mağazası”
“Her Çocuğumuz Kitap Kurdu Olsun” sloganı ile “Kitap Kampanyası” başlatarak, bugüne kadar hiç kitabı olmayan, okumaya hasret çocuklarımıza oyuncak kampanyasının ardından bu kez de kitap dağıtmak üzere 2009 yılında yola çıktı. Siz bağışçılarımız tarafından Derneğimize getirilen kitaplardan; her yıl olduğu gibi sadece 2012 yılında 10327 adet kitap köy okullarına, Derneğimizden yardım alan öğrencilere ve iki ilde kurulan kütüphanelere teslim edilmiştir.

Ülkemizin her köşesinde okumaya aç çocuklarımıza ve gençlerimize okuma alışkanlığını aşılamak ve yaygınlaştırmak için, hep birlikte elele verelim ve bu yolculukta kitap okuma isteğinde olan çocuklarımızı KİTAP KURDU yaparak yüzlerini güldürelim.

Kampanya 05-15 yaş arası çocuklar içindir.

Boyama kitapları, okul öncesi hazırlık kitapları, hikâye kitapları, çocuk romanları, klasikler ve gençlik kitapları kampanyamız kapsamındadır.

İnternet adresi ve iletişim: http://www.sevgimagazasi.org/2013/02/ulkemizde-her-cocuk-kitap-kurdu-olsun/

Hiç yorum yok: